A Travellerspoint blog

IJBC -> AIM

Bangkok, Thaimaa

sunny

Aamu ei alkanut kovinkaan vahvasti. Ennen nukkumaan menoa tilasin herätyksen aulasta klo 7:45, mutta heräsimme puhelinsoittoon kello 11, kun Noam Israelista soitti, että "viittittekö jätkät tulla tänne kokoukseen" =) En tiedä, unohtiko henkilökunta herättää meidät, vai eikö kumpikaan vain yksinkertaisesti herännyt, mutta lopputulos oli kuitenkin se, että missasin aamusta aloitekeskustelun ja puolet työryhmäajasta. Ei mikään korvaamaton menetys, mutta harmittaa silti.

Iltapäivä meni lähinnä IJBC:n lopettelun merkeissä. Tänään oli tosiaan viimeinen päivä tätä nuorten kokousta ja koko CISV:n kokous alkaa huomenna. Aamupäivällä kirjoiteltiin palautteita ja pidimme kyselytuokion IJR-kandidaateille. Sen jälkeen IJBC olikin ohi. Ilta on mennyt illallisen ja rauhoittumisen merkeissä. Alan tämän jälkeen viimeistellä muistiinpanoja. Siinä menee varmasti huomisiltaan asti, mutta ompahan sitten tehty. AIMin aikana mun ei tarvi osallistua joka ikiseen sessioon, joten voin rauhassa just viimeistellä muistiinpanoja ja tehdä ECT:n (Electronic Communications Taskforcen) hommia.

P.S. Lisään kuvia, kunhan saan laitettua niitä koneelle, oon ollu aika laiska viime aikoina kuvien kanssa.

Posted by Cyykky 07:11 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

hei ma sain eilen tietaa etta meidan italian liideri oli sun kanssa samalla semilla (andrea). terkkuja. selitti jotain sun vesipiipputaidoista leirin jalkeisissa bileissa.

by -

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint