A Travellerspoint blog

"Takaisin" Koh Samuille

Koh Tao -> Koh Samui, Thaimaa

sunny 33 °C

Aikainen herätys lauttaa varten ei tuntunut mitenkään inhimilliseltä, mutta pakko se oli kestää. Pakkasimme viimeiset tavarat Sunen kanssa ja lähdimme venetaksilla kohti Koh Taon "keskustaa". Molempien lautat lähtisivät kymmeneltä (paikallista aikaa, eli käytännössä 10:45) ja ah sitä autuutta, kun sai olla kerrankin yksin. Ensimmäistä kertaa koko matkan aikana olin tosiaan yksin. Ja vieläpä liikkeessä. Istuin veneen kannella ja luin Dan Brownin Angels & Demonsia. Välissä piti vaihtaa venettä, mutta ei se tahtia haitannut. Nautin jokaisesta minuutista yksin. Tiesin, että seuraava viikko menee taas suuressa ihmishulinassa. Mikäs siinä jos on ihmisiä ympärillä, mutta välillä on loistavaa olla vain "Me, Myself and I".

Nojoo, lautan jälkeen tunnin bussimatka vei suoraan hostellin ovelle ja löysinkin vaivatta Teon (ITA) ja Ryanin (CAN). Meitä on täällä kohtalaisen paljon. Edellisten lisäksi Mette (DEN), Ico (ITA), Mae (USA), Tiago (BRA), Laura & Enrico (ITA), James & Gwen (USA). Ja huomenna tulee neljä lisää ja ylihuomenna vissiin taas neljä.

Paikka on perus-mukava turistiranta, joka tarjoaa loistavaa vaihtelua Koh Taon idylliselle rauhallisuudelle. Päivisin maataan auringossa, pelataan rantalentistä tai keksitään jotain muuta. Iltaisin etsitään rannalta joku houkutteleva illalliskohde ja valloitetaan se porukalla. Tänä iltana söinkin aimoläjän "Barracudaa" (netistäkään ei löytynyt suomennosta) ranskalaisten kera.

Loistava veto vaihtaa paikkaa ja porukkaa.

samui lentis.jpg
Beach Volley

Posted by Cyykky 20:45 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint