A Travellerspoint blog

Full Moon Party

Koh Samui & Koh Phag Nan, Thaimaa

sunny 30 °C

Joo, ensinnäkin. Tätä ja seuraavaa kahta päivää kirjoittaessa asustan jossain hyvin kaukana sivistyksestä, josta on mahdoton roudata kuvia nettiin, joten lisään niitä seuraavan kerran, kun pääsen Bangkokkiin.

Noniin, tätä päivää on odotettu aika pitkään. Tänään olisi kuukausittainen Full Moon Party naapurisaarella ja odotettavissa on 3000-10000 hengen rantabileet. Äiti ehti jo varoitella, että Suomen TV:ssä oli näytetty jotain dokumenttia Bangkokin huumevankilasta, ja että Full Moon Party ei ainakaan ollut paikka, missä huumeita liikkuisi vähiten. Paras siis pitää huolta, ettei kukaan tuntematon tunge laukkuun mitään ylimääräistä. Itseasiassa, en edes aio ottaa mitään muuta, kuin passivyön missä on Visa Electron ja varakassa. Lisäksi mukaan tulee kamera.

Päivällä ehdittiin kuitenkin tehdä kaikenlaista. Vuokrasimme jälleen skootterit Ryanin (CAN) ja Javierin (CRC) kanssa. Suuntana oli Koh Samuin näyttävimmät nähtävyydet, sekä Frisbee Golf, koska unohdimme ottaa sieltä kuvia eilen. Ryan ei ollut koskaan ajanut skootteria (ja meno oli myös sen näköistä), joten matkanopeus pysytteli siinä 40 kieppeillä koko matkan. Ensimmäiset nähtävyydet olivat ns. Grandmother Rock ja Grandfather Rock. En viitsi kuvailla niitä sen tarkemmin tässä päiväkirjassa. Kysykää kuvien perään, kunhan tulen takaisin. Näkemisen arvoiset kuitenkin.

Sen jälkeen tiemme erosivat. Ryan ja Javier menivät suorinta tietä ison Buddha-patsaan luo. Minä taas kiersin koko saaren ympäri vievän tien ja ajoin suoraan Frisbee Golf-paikkaan ottamaan kuvia ja pitämään tauon. Sen jälkeen ajoin takaisin hostellille, palautin skootterin ja valmistauduin henkisesti illan bileisiin.

Lauttamatka kesti tunnin verran ja siinä ehti jutella vähän tuntemattomien matkalaisten kanssa. Törmäsimme pariin sveitsiläiseen, joista toinen tuumasi, että "minun äiti on suomalainen", kun sanoin mistä itse olen kotoisin. Kävinkin ensimmäisen keskustelun suomeksi pitkään aikaan. Hyvää suomea se puhui, vaikka aksentti olikin tosi vahva.

Bileet eivät olleet aivan yhtä isot, kuin odotin mutta kokemus kuitenkin. Se oli kuin rockfestarit ilman isoja esiintyjiä (ja rannalla). Eri DJt kyllä soittivat kaikennäköistä musiikkia eri paikoissa, mutta rauhallisempiakin paikkoja löytyi. Kaiken kaikkiaan varsin mieleenpainuva kokemus.

full moon party.jpg
Tulijonglöörin taidonnäytteitä

Posted by Cyykky 23:34 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint