A Travellerspoint blog

Lisää rallia ja valokuvausta

Koh Tao, Thaimaa

sunny 32 °C

Jep, päivän suunnitelma oli ottaa aamupalan jälkeen prätkä alle ja ajaa koko päivä saarta ympäri ja ottaa mahdollisimman paljon valokuvia. Näin myös tein. Aamulla huomasin, että eilen saamani naarmu oli ehkä hieman luultua pahempi ja päätin käydä paikallisen poppamiehen puheilla. Hän antoin minulle haavanpuhdistusainetta ja käski laittaa sitä vähintään kaksi kertaa päivässä naarmun päälle niin se ei ainakaan tulehdu. Se tässä oli ideanakin. Suomessa tämä ei olisi mitään, mutta nyt olen trooppisissa olosuhteissa ja tulehdus on huomattavasti todennäköisempi. Eräälle itävaltalaiselle kokouskaverille oli jo käynytkin niin jossain muualla.

Kuitenkin, ensimmäiseksi lähdin käymään Sai Thongissa, joka toimi majapaikkanamme viimeksi, kun olimme täällä. Tie sinne oli hyvinkin samantapainen, kuin tie tänne, joten haastetta riitti siinäkin. Paikan henkilökunta muisti minut edelleen ja paikan haltija, israelilainen Stav oli myös edelleen paikalla. Hän lähtisi huomenna kotiin, joten voi olla, että olemme samassa lautassa. Vaihdettiin kuulumisia jonkun aikaa ja sitten lähdinkin jatkamaan matkaa.

Kello alkoi olla kaksi, joten lähdin kohti venesatamaa, josta italialaiset lähtisivät kotia kohti tunnin päästä. Hyvästeltyämme heidät lähdin paikalliseen pizzeriaan lounaalle. Tämän jälkeen yksinkertaisesti ajoin ympäri saarta ja pysähdyin ainoastaan ottamaan valokuvia. Mieleenpainuvin pysäkki oli varmasti ns. Golden Viewpoint, josta näki joka puolelle saarta. Sää oli erinomainen. Otin varmaan 40 valokuvaa koko päivän aikana.

Illalla ei enää tapahtunut mitään erikoista. Ajettuani takaisin söin illallista loppuköörin kanssa. Täällähän on enää minun lisäksi Pia, Mette ja Mae.

koh tao sight beach.jpg
Ihan mukavan näköinen maisema saaren toisesta päästä
golden viewpoint.jpg
Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa...

Posted by Cyykky 22:03 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint