A Travellerspoint blog

Kohti Bangkokia

Koh Tao & Bangkok, Thaimaa

sunny 30 °C

Aamunkoitteessa lähdin viimeiselle prätkäreissulle. Aikaa ei ollut paljon ja kiertelinkin lähinnä vanhoja tuttuja paikkoja läpi ja nautin tuulenvireestä kasvoillani.

Puolenpäivän jälkeen olikin aika lähteä takaisin kohti Bangkokia. Reissu olisi hyvinkin tuttu. Lautalla saaresta maalle ja siitä eteenpäin bussilla. Lauttamatka meni niin kuin aina ennenkin. Istuin kannella vähän aikaa ja sen jälkeen menin alakertaa loikoilemaan ja katsomaan elokuvia. Lauttamatkan jälkeen meidät istutettiin bussiin ja lähdimme kaupungin keskustaan viettämään 1,5 tunnin illallistaukoa.

1,5 tuntia ei todellakaan ollut liian vähän. Mette tilasi pihvisalaattinsa melkein heti ravintolaan päästyämme ja sai sen mukaansa viisi minuuttia ennen bussin lähtöä. Paikallista tehokkuutta näköjään. No, eipä se tahtia haitannut. Illan pimetessä aloimme taivaltaa kohti Bangkokia.

Matka meni mukavasti. Sain nukuttua, vaikka alkumatkasta moni töyssy ja kaistanvaihto sai verenpaineen nousemaan. Ruotsin NJR Lisa oli kertonut aiemmin kauhutarinoita bussimatkasta Koh Phi Philtä (se saari, missä the Beach on kuvattu). Kyseisen matkan aikana bussikuski oli nukahtanut kaksi kertaa ja matkustajat olivat lopulta jakautuneet vahtivuoroihin pitämään kuskia hereillä. Alunperin yritimmekin saada junapaikkaa, mutta ne olivat täynnä.

Posted by Cyykky 01:00 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint