A Travellerspoint blog

Huoltotauko Bangkokissa

Bangkok, Thaimaa

sunny

Aamulla, kun heräsin bussissa olimme jo Bangkokissa. Kello oli vähän yli neljä, joten porukkaa ei ollut liikkeellä mitenkään liikaa. Löysimme nopeasti vanhaan tuttuun hostelliin ja nukuimme pari tuntia. Aamun valjetessa lähdimme metsästämään auki olevia matkatoimistoja ja löysimmekin muutaman. 10 euron hintaan pääsisi Cambodzaan, mutta busseja lähtisi vain seitsemältä aamuisin. Tämän päivän bussit olivat siis jo lähteneet. No, eipä siinä mitään. Välipäivä Bangkokissa on aina ihan piristävä. Saapahan pyykit pesetettyä ja säädettyä kaikkea muutakin.

Mette ja Pia ostivat lippunsa jo, mutta minä päätin miettiä vielä hetken. Laskeskelin päiviä, että kannattaako kahden päivän takia mennä Cambodzaan asti, mutta tulin loppujen lopuksi siihen tulokseen, että ainahan sitä kannattaa uusia kohteita vallata. Matka olisi kuitenkin vain 12 tuntia per suunta.

Aamupalalla tapasimme odotetusti italialaiset. He lähtisivät tänä iltana, joten sovimme, että tapaamme puoli kuudelta illallisen merkeissä. Aamiaisen jälkeen lähdin etsimään pukua itselleni. Ostin kyllä puvun Suomesta juuri ennen lähtöä, mutta täällä ne tehtäisiin mittojen mukaan ja paaaaljon halvemmalla. Aikani etsiskeltyäni päädyin tummanpunaiseen silkkipukuun, tummanruskeaan silkkiseen kauluspaitaan ja silkkikravattiin, jonka valitsisin myöhemmin. Hintaa tinkimisen jälkeen tuli 92 euroa. Kuulostaa vähältä (tai oikeastaan myös aika paljolta, saahan täältä puuvillapukuja neljällä kympillä, jos haluaa), mutta luulisin saavani laadukkaan puvun. Ompahan jotain omaperäistä sitsi-iltoja varten. =) Kaupan päälle tulee pukupussi, joten kannettavaa riittää kotipuoleen. Saa nähdä, mitä Finnairin tädit tykkää.

Lounaan jälkeen otin pitkästä aikaa thai-hieronnan. Alle neljällä eurolla totesin, että oli hintansa arvoinen ja lähdin tyytyväisenä lounaalle. Illan suunnitelmana on tosiaan syödä viimeisten italialaisten kanssa. Niitä oli Bangkokissa jo valmiiksi pari-kolme. Aamulla on aikainen herätys, joten mitään kovin railakasta iltaa ei ole luvassa.

P.S. Tänään tuli 1500 kävijää täyteen tässä päiväkirjassa.
P.P.S. Tänään, kun kävelin Khao San-katua pitkin törmäsin ENSIMMÄISTÄ kertaa suomalaisiin. Heittäydyin juttusille parin helsinkiläisen jätkän kanssa, jotka olivat matkalla Koh Taolle ja sieltä Malesiaan opiskelemaan kolmeksi kuukaudeksi. Oli piristävää puhua suomea taas pitkästä aikaa.

mpmbangkok.jpg
Vasemmalta: Pia, minä ja Mette valmiina Kambodzan-reissua varten

Posted by Cyykky 01:09 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint